web analytics

Bij Waterski & Boarding School De Harder kun je ook een groepsarrangement boeken. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld bedrijfuitjes, kinderfeesten, vrijgezellenfeesten, enz.

Boot te huur incl. schipper, all inclusive
voor € 90,- per uur, per groep

Je kunt bij ons aangeven wat jouw wensen zijn. Wij zullen dan verder alle voorbereidingen treffen om het arrangement mogelijk te maken. Je kunt hiervoor contact opnemen via onderstaand formulier, of via telefoonnummer 06 – 5377 4863.

allin is echt allin

De prijs is voor de hele groep, dus je hoeft niet per persoon bij te betalen. Het is ook inclusief brandstof, instructie en het gebruik van een wetsuit, zwemvest en/of funtube.

Arrangementen bij Waterski en Boarding School De Harder in Biddinghuizen aan het Veluwemeerin combinatie met restaurant

Je kunt ook één of meerdere van onze activiteiten combineren met bijvoorbeeld een BBQ, lunch of diner in het naastgelegen riante restaurant. De prijzen hiervoor zijn op aanvraag, via telefoonnr. 0320-288403. Je kunt het ook als wens aangeven op onderstaand formulier.

Boeken

Vul hieronder jouw gegevens in om een aanvraag voor een arrangement te doen. Alle activiteiten zijn op eigen risico en alle deelnemers moeten in het bezit zijn van een zwemdiploma.

Soort arrangement:*
Datum:*
Tijdstip:*
 : 
Naam:*
E-mail:*
Telefoonnummer:*
Wat zijn uw wensen?*
Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie hierover kun je hier vinden.