Bij Waterski & Boarding School De Harder kun je ook een groepsarrangement boeken. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld bedrijfuitjes, kinderfeesten, vrijgezellenfeesten, enz.

 

Boot te huur incl. schipper, all inclusive
voor € 90,- per uur, per groep

Je kunt bij ons aangeven wat jouw wensen zijn. Wij zullen dan verder alle voorbereidingen treffen om het arrangement mogelijk te maken. Je kunt hiervoor contact opnemen via onderstaand formulier, of via telefoonnummer 06 – 5377 4863.

allin is echt allin

De prijs is voor de hele groep, dus je hoeft niet per persoon bij te betalen. Het is ook inclusief brandstof, instructie en het gebruik van een wetsuit, zwemvest en/of funtube.

Nieuw: onze grote terrassen aan en op het water

Nu zeer toegankelijk voor grote groepen.
Met onze bar/restaurant op steenworp afstand. Zo kun je vanuit je relaxstoel, met een drankje in de hand skiërs of boarders zien starten. Ook de populaire flying sofa maakt een start vanaf de jump steiger.
Echt hilarisch!!

in combinatie met restaurant

Arrangementen bij Waterski en Boarding School De Harder in Biddinghuizen aan het VeluwemeerJe kunt ook één of meerdere van onze activiteiten combineren met bijvoorbeeld een BBQ, lunch of diner in het naastgelegen riante restaurant. De prijzen hiervoor zijn op aanvraag, via telefoonnr. 0320-288403. Je kunt het ook als wens aangeven op onderstaand formulier.

Boeken

Om te boeken kunt een e-mail sturen naar alexclay@live.nl, of bellen via 0653774863. Alle activiteiten zijn op eigen risico en alle deelnemers moeten in het bezit zijn van een zwemdiploma.