Met een wakeboard kun je spectaculaire tricks doen! Het wakeboarden is redelijk gemakkelijk te leren en er zijn vele tricks mogelijk. Maar soms lukt een bepaalde trick steeds niet en kom je daardoor steeds niet verder. Waterski & Boarding School De Harder in Biddinghuizen aan het Veluwemeer kunnen jou helpen om die trick wel te sticken. We zijn officieel erkend en aangesloten bij de NWWB. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde instructeurs.

De boot kan worden aangepast om een extra hoge hekgolf te creëren, zodat sprongen nog beter en hoger kunnen worden gemaakt. Er is altijd een gediplomeerde instructeur aanwezig om jou verder te helpen. En val je daarbij? Dan kun je er op rekenen dat je meteen goede en bondige adviezen krijgt, zodat je de trick zo snel mogelijk onder de knie krijgt.

overstap van kabel naar boot

Overstappen kabel naar boot wakeboard bij Waterski en Boarding School De Harder in Biddinghuizen aan het VeluwemeerJe ziet dat steeds vaker kabelwakeboarders ook het bootwakeboarden oppikken. Er zijn namelijk voordelen t.o.v. de kabel. Zo heb je bijvoorbeeld altijd een dikke hekgolf achter de boot, waarmee je hoge inverts kunt doen zonder kicker. Val je tijdens een trick? De boot zal meteen vertragen en je zult het houtje weer aangereikt krijgen. Daarna een waterstart en je kunt meteen al weer de volgende trick inzetten.

Natuurlijk moet je sommige tricks wel even anders inzetten dan aan de kabel en onze gediplomeerde instructeurs hebben de juiste kennis en ervaring om jou hierbij te helpen.

tarieven

Een gemiddelde wakeboardsessie duurt 15 minuten. Dit is te vergelijken met ca. 1,5 uur aan de kabel, omdat de boot exclusief voor jou vaart.

15 minuten wakeboarden, inclusief begeleiding, voor € 35,- p.p.

Dit is ook inclusief het gebruik van een wetsuit, zwemvest en wakeboard.

Boeken

Om te boeken kun je een e-mail sturen naar alexclay@live.nl, of bellen via 0653774863.