web analytics
Back to Top

Waterski & Boarding School De Harder is jouw plek om gevorderde waterskiërs en/of wakeboarders verder te helpen.
Voor skiërs en riders zijn officieel gediplomeerde instructeurs aangetrokken, die in het wedstrijdcircuit reeds hun sporen hebben verdiend. Wij beschikken over een nieuwe wedstrijd slalombaan, innercourse en springschans. Ook bieden we een 7 km lange wakeboardboan, die een optimale training waarborgt.

Ook voor handiskiërs zijn wij een gecertificeerd adres.

Tijdens het Slalomskiën ga je om de boeien en bereik je hoge snelheden door het aansnijden. Het wedstrijd slalomparcours van Waterski & Boarding School De Harder is geoptimaliseerd voor professionele trainingen.
Meer…

Trickskiën, ook wel figuurskiën genoemd, is ook mogelijk bij Waterski & Boarding School De Harder. Een trickski en zeer wendbaar en er kunnen zeer uiteenlopende tricks worden uitgevoerd. Op het 7 km lange traject heb je alle ruimte om je tricks te verbeteren, of om nieuwe tricks te leren.
Meer…

Schansspringen is een spectaculaire sport, waarbij hoge en vooral verre sprongen mogelijk zijn. Waterski & Boarding School De Harder heeft de beschikking over een wedstrijd springschans, die in hoogte verstelbaar is.
Meer…

Met een wakeboard kun je spectaculaire tricks doen! Het wakeboarden is redelijk gemakkelijk te leren en er zijn vele tricks mogelijk. Maar soms lukt een bepaalde trick steeds niet en kom je daardoor steeds niet verder. Waterski & Boarding School De Harder in Biddinghuizen aan het Veluwemeer kunnen jou helpen om die trick wel te sticken. We zijn officieel erkend en aangesloten bij de NWWB. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde instructeurs.
Meer…