web analytics
Back to Top

Op deze pagina kun je partners van Waterski & Boarding School De Harder vinden. Klik op de links om te kijken wat zij voor jou kunnen betekenen.


WSV De HarderWSV De Harder

Waterski vereniging De Harder is gelegen aan de polderkant van het Veluwemeer. Zij beschikken over de grootste waterskibaan van Nederland en een eigen haven.


NWWB Nederlandse Waterski en Wakeboard BondNWWB

De Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond is het officiële orgaan van de waterski- en wakeboardsport in Nederland.


Waterski NederlandWaterski Nederland

Waterski Nederland is een onafhankelijke website dat alle waterski- en wakeboardmogelijkheden overzichtelijk in kaart brengt. Ook kun je er al het nieuws en evenementen vinden op dit gebied.


FlevoniceFlevonice Sports & Funpark

Flevonice Sports & Funpark biedt een obstacle run, een aquapark, driftcarten, footgolf, een circuitpark en nog veel meer ingrediënten voor een actieve dag.


Landal Green Parks logoLandal Waterparc Veluwemeer

Aan het Veluwemeer beleeft u eindeloos veel waterplezier bij Landal Waterparc Veluwemeer. De accommodaties liggen direct aan of vlakbij het water. Op loopafstand van Waterski & Boarding School De Harder, dus ideaal te combineren.


Molecaten Park Flevostrand

Net achter de rietkragen van het Veluwemeer, tegenover Harderwijk, ligt Molecaten Park Flevostrand. Kom kamperen aan het water, achter de dijk of verblijf in één van de huuraccommodaties.


Uitjes.nlUitjes.nl

De leukste activiteiten voor een dagje uit vind je bij Uitjes.nl.