Tube Fun, dat is ontzettend leuk en spectaculair. Maar vooral fun! Terwijl je wordt voortgetrokken door onze krachtige boot, vlieg je over het Veluwemeer met een Flying Lunar, een banaan, of op een band.

Hoe gaat het bij Tube Rides in zijn werk?

Beginners krijgen voor aanvang duidelijke instructies. Wetsuits, zwemvesten en tube rides worden door ons beschikbaar gesteld. De activiteiten zijn op eigen risico. Het bezit van een zwemdiploma is verplicht. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, het gebruik van een wetsuit, zwemvest en funtube.
Klik hier voor ons De Harder Arrangement voor groepen.

Flying Lunar Topattractie

https://www.facebook.com/waterskischooldeharder/posts/1136326973122996
Twee tot drie personen kunnen plaatsnemen op de Flying Lunar, die door onze boot wordt voortgetrokken. Door de speciale vorm vliegt het regelmatig boven de golven en komt dan weer spetterend neer. Hij kan voor- en achteruit worden getrokken en is het meest favoriet bij onze klanten. Ook bij jou?
Ontdek het bij Waterski en Boarding School de Harder.

Flying Lunar, minimaal 2 personen, € 7,50 p.p.

Banaan varen recreatie en fun bij Waterski en Boarding School De HarderBanaan varen

De banaan is een klassieker onder de tube rides en altijd goed voor een boel watersportplezier. Twee tot acht man kunnen er op gaan zitten, waarna onze krachtige boot heen en weer vaart. Houd jezelf goed vast om er niet af te vallen! Wie houdt het het langst vol?
Ontdek het bij Waterski en Boarding School de Harder.

Banaan Varen, minimaal 2 personen, € 7,50 p.p.

Band varen recreatie en fun bij Waterski en Boarding School De Harder 2Band varen

Je gaat in de band zitten en houdt je goed vast aan de handgrepen. De boot trekt je over het water en terwijl je in volle vaart over de golven stuitert krijg je een geweldige kick. Band varen is een geweldige ervaring, die je met 1 persoon tegelijkertijd kunt doen. Hoe lang duurt het voor jij uit de band springt?
Ontdek het bij Waterski en Boarding School de Harder.

Band Varen, € 10,- p.p.

band met mama in aktieBand bump

Met twee tot drie personen ga je elk in een band zitten en word je voortgetrokken door onze boot. Hierna probeer je elkaar ondersteboven te botsen! Volop hilariteit en wie gaat er het spectaculairst onderuit?  Ontdek het bij Waterski en Boarding School de Harder.

Band Bump, € 10,- p.p.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, het gebruik van een wetsuit, zwemvest en funtube.
Klik hier voor onze groepsarrangementen.

Boeken

Om te boeken kunt een e-mail sturen naar alexclay@live.nl, of bellen via 0653774863.