web analytics

Recreatief

Waterskiën Recreatie en Fun bij Waterski en Boarding School De Harder in Biddinghuizen aan het Flevomeer.origRecreatief watersporten bij Waterski & Boarding School De Harder, dat betekent waterskiën, wakeboarden, tube rides, banaanvaren en nog veel meer.

Allemaal geweldige manieren om een plezierige middag te hebben op het Veluwemeer, alleen, of met een groep.

Waterskiën is een spectaculaire sport, die snel aan te leren is. Niet alleen is het spectaculair, het is ook erg leuk om te doen. Daarnaast zorgt het voor een goede lichaamsbeweging en verbeteren van je conditie. Echt een aanrader dus!
Continue reading

Tube Fun, dat is ontzettend leuk en spectaculair. Maar vooral fun! Terwijl je wordt voortgetrokken door onze krachtige boot, vlieg je over het Veluwemeer met een Flying Lunar, een banaan, of op een band. Continue reading

Een actief kinderfeest, ook dat is mogelijk bij Waterski & Boarding School De Harder. De kinderen krijgen een geweldige dag en als de ouders willen meedoen kan dat natuurlijk ook.
Continue reading

Bij Waterski & Boarding School De Harder kun je ook een groepsarrangement boeken. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld bedrijfuitjes, kinderfeesten, vrijgezellenfeesten, enz.
Continue reading