web analytics
Back to Top

Waterskiën Recreatie en Fun bij Waterski en Boarding School De Harder in Biddinghuizen aan het Flevomeer.origRecreatief watersporten bij Waterski & Boarding School De Harder, dat betekent waterskiën, wakeboarden, tube rides, banaanvaren en nog veel meer.

Allemaal geweldige manieren om een plezierige middag te hebben op het Veluwemeer, alleen, of met een groep.

Bedrijfsuitjes Waterskien Veluwemeer bij Waterski en Boarding School De Harder

Bij Waterski & Boarding School De Harder kun je ook een groepsarrangement boeken. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld bedrijfuitjes, kinderfeesten, vrijgezellenfeesten, enz.
Meer…

Kinderfeest met waterskiën, recreatie en fun, bij Waterski en Boarding School de Harder in Biddinghuizen aan het Flevomeer

Een actief kinderfeest, ook dat is mogelijk bij Waterski & Boarding School De Harder. De kinderen krijgen een geweldige dag en als de ouders willen meedoen kan dat natuurlijk ook.
Meer…

Tube Fun bij Waterski en Boarding School de Harder in Biddinghuizen aan het Flevomeer

Tube Fun, dat is ontzettend leuk en spectaculair. Maar vooral fun! Terwijl je wordt voortgetrokken door onze krachtige boot, vlieg je over het Veluwemeer met een Flying Lunar, een banaan, of op een band. Meer…

Waterskiën Recreatie en Fun bij Waterski en Boarding School De Harder in Biddinghuizen aan het Flevomeer

Waterskiën is een spectaculaire sport, die snel aan te leren is. Niet alleen is het spectaculair, het is ook erg leuk om te doen. Daarnaast zorgt het voor een goede lichaamsbeweging en verbeteren van je conditie. Echt een aanrader dus!
Meer…

Suppen bij Waterski School De Harder aan het Veluwemeer

Door te gaan suppen beleef je het Veluwemeer op een unieke manier. Staand op het water kom je op plekken waar je met een boot niet zo snel komt en je kunt het meer in alle details tot je nemen.

Suppen is erg makkelijk te leren en is een leuke, actieve manier om te ontspannen. Je staat op een supboard en beweegt je voort met een lange paddle. Dankzij die paddle kun je gewoon op het supboard blijven staan en hoef je niet te gaan zitten. Iedereen kan het, dus jij ook! Het is een activiteit die geschikt is om alleen, of met een groep te doen.

Hoe gaat het bij Suppen in zijn werk?

Beginners krijgen voor aanvang duidelijke instructies. Als je dat wilt, kun je gratis gebruik maken van een wetsuit, en/of zwemvest. De activiteit is op eigen risico. Deelnemers die niet in het bezit zijn van een zwemdiploma ontvangen gratis een zwemvest. Het bezit van een zwemdiploma wordt wel sterk aangeraden.

Tarieven

suppen, inclusief instructies, voor € 15,- p.p. per uur

Dit is inclusief BTW en het gebruik van een supboard. Het gebruik van een wetsuit en/of zwemvest is € 5,- per stuk extra.

Let op: bij deze activiteit kunnen maximaal 4 personen per keer inschrijven.

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Verstuur NU!

Waterski & Boarding School De Harder aan het Veluwemeer biedt ook extra faciliteiten, die jouw verblijf bij ons extra interessant maken.
Meer…